Jangan Jadi Follower....Jomla Jadi Kawan IbuSumaiyah..:)

Nombor Anda..:)

03 January 2012

Tak Bersiaran Tapi Tiap-Tiap Hari Jenguk

Assalamualaikum...

Now ni time rehat opis....nak update blog tuk sekian lama tak update...

Walaupun tak lama tak update ...tapi TIAP-TIAP hari kerap jugak jenguk blog sendiri....cuma tak update jer....takde idea?...tak lah jugak...sebab banyak idea lah ni sampai tak update langsung....hehehehehe....

Agak sibuk kebelakangan ni....kerja opis, kerja rumah. kerja tambahan, kelas baru...memacam....:) 

Tapi....seronok jugak rasa bila busy ni kan....makin banyak kerja nak di buat....makin ligat kepala meyusun jadual ...ape nak buat lepas ni...mana yang nak di utamakan...mana yang nak di letak tepi....mana yang nak di buang dalam tong sampah...mana yang nak di wat-wat luper....hehehehehee

Sekarang tengah closing account UiTM....so baru gelombang pertama waktu bizi melanda.....:)

Banyak lagi kerja tertangguh nak di kerja kan.....so......happy-happykan diri dengan cara tersendiri keyyy.....

...ole-ole qaseh n amira masa family gathering ari tu....:)...bawa tok , paklang n maklang + uzuma kenal tempat orang

1 comment:

Terbang Bersamaku said...

patutlah dah lama tak nampak update..
takpelah,utamakn kerja dulu..nnti bila dah tak busy boleh update blog bnyak2 k...=)

sy pun busy nk closing account jugak..

Cerita Sejak 2008

Award Dari Suharti.....:)

Award Dari Suharti.....:)
TQVM suharti...muuuahhh