Jangan Jadi Follower....Jomla Jadi Kawan IbuSumaiyah..:)

Nombor Anda..:)

12 April 2012

Nasib Baik Tak Bawa Tutty & Frutty Hari Ni

Assalamualaikum...

Pagi tadi de banyak masa..kemaskan sangkar anak-anak angkat..kemudian  siapkan makanan diaorang. Pastu siap-siapkan ibunyer plak. Yang lain tak per..daddy dah amik part dah...Memang nak bawa tutty n fruty cam biasa ke opis hari ni....tapi disebabkan diaorang dah lena tido dalam sleeping pouch...ibu pun tak sampai hati nak kejutkan...huhuhu

Tapi.....wahhh...nasib baik tak bawa diaorang ...sebab nyer...ibu kena masuk meeting ganti kan bos ari ni....heheheheeh....fuhh....seb baik..kalau tak, kompom diaorang yang komited menjawab soalan audit dalam meeting tu....hahahaha

...rindu la kat depa ni...nak balik awal lah hari ni..430 jer nak punch card terus...

3 comments:

HasrulHassan [HH] said...

Memang kaki ehh ... anak beranak cam tu yer ..huhuhuu

linda@ibusumaiyah@tuttyfruity said...

HH : Ape tu HH?...(sori dok paham lak soalannyer..)

outbound malang said...

kunjungan gan.,.
bagi" motivasi.,.
Orang miskin bukanlah seseorang yang tidak mempunyai uang,
tapi ia yang tidak memiliki sebuah mimpi.,
di tunggu kunjungan balik.na gan.,.,

Cerita Sejak 2008

Award Dari Suharti.....:)

Award Dari Suharti.....:)
TQVM suharti...muuuahhh