Jangan Jadi Follower....Jomla Jadi Kawan IbuSumaiyah..:)

Nombor Anda..:)

12 July 2012

Makan Malam Kelab Kilat Selangor 2012

Daddy call petangnya
' malam ni nak join dinner kelab?'
Aku : ' nak '
Tak pulak aku tanya dimana? camana rupanya? sempena aper? tema ape lagi lah aku tak terpikir nak tanya...
Sekali bila g sana....lerrrr....udah ler kat hotel, ade tema plak tu...tema RETRO ...back to 60'an & 70'an style....kihkihkih...aku dan anak-anak biasa ler...baju evergreen kami...BAJU KURUNG...heheheheh
apa pun, tak dak hal punya...ramai juga yang tak ikut tema...tetapi ramai jugak yang beriya ikut tema....tak per la...aku pun tak kenal sape...jiran lama masa di kuarters TNB -shikin & kak ina jer aku jumpa...seb baik diaorang datang tegur...aku dah rambang mata tgk orang rambut afroo laa...samseng kampung dusun la...ala saloma la...adeyyyy....makanya taklah segan nak makan kat meja bulat....heheehe...

Amira dah tak selesa sebab : makanan tak kena tekak memilihnyer tu..pastu bising sampai sakit di jantung katanya...at last matanya di jadi layu time bising hingar bingar dek rentak retro....alahai...
kami balik awal, majlis tak abih pun lagi...esok bebudak sekolah, aku kerja, daddy awal pagi nak kena bertolak ker Melaka....
 
Jom lah layan gambar yang tak seberapa ni naaa.....pakai kamera h.set jer ...


-MENU-



~DOORGIFT~

~tengok bebudak kecik beragogo kat pentas~hmmmmm

No comments:

Cerita Sejak 2008

Award Dari Suharti.....:)

Award Dari Suharti.....:)
TQVM suharti...muuuahhh