Jangan Jadi Follower....Jomla Jadi Kawan IbuSumaiyah..:)

Nombor Anda..:)

14 September 2012

Assalamualaikum...

Aiseyy.....nak buat kerja, time-time ni la hard disk buat hal....Data-data kerja banyak yang ilang....mmm bukan hilang kot...tapi tak 'lekat' masa buat back up aritu....waduuhhh ... tu la, buat lagi back up secara berjemaah...kan ade dah yang tak masuk....

Sudahnya gimana sih?.....pikir-pikir....

KAIZEN?....yess....nak cuba minta kat sumber nya semula...harap2 dema layan lah aku ni....pleaseeeeee....layan lah aku...aku perlukan data tu...tuk siapkan kerja...kalau tak nanti abih lah SKT den.....(hehehehe....baru nak jet boss ) ....

Nak email2 kat SUMBER dah ni....bye...:)

No comments:

Cerita Sejak 2008

Award Dari Suharti.....:)

Award Dari Suharti.....:)
TQVM suharti...muuuahhh