Jangan Jadi Follower....Jomla Jadi Kawan IbuSumaiyah..:)

Nombor Anda..:)

01 September 2012

Ingin Beraya Bersama Rakan Jemaah...

Assalamualaikum.....

Tahun ini, hajat di hati nak berjumpa rakan -rakan jemaah aku di waktu belajar dahulu. Walaupun mungkin tak dapat berjumpa semua yang rapat dahulu, tapi mungkin diusahakan untuk berjumpa dengan mana yang boleh.
Memandangkan jemputan rumah terbuka juga agak ramai, maka ingin lah mengambil kesempatan untuk berkunjung ke rumah rakan yang berada berhampiran dengan jemputan rumah terbuka. Buat masa ini, begitu lah yang dapat diusahakan.
Sekiranya dapat diinform lebih awal, kompom akan di beritahu seawal yang boleh. Sekiranya aku memaklumkan  lewat, tidak  lah pula akan berkecil hati jika tiada kelapangan yang boleh diperuntukan....:)Group ETR...

SEMALAM, dapat berkunjung kerumah kak ma. Alhamdulillah, terima kasih sebab sudi terima kunjugan terkejut dari kami sekeluarga. Tak sangka pula jemputan dari bekas kawan opis itu dekat dengan rumah kak ma. Kira-kira setengah jam - 45 minit perjalanan. Bukan senang untuk berjumpa. Jika ada peluang memang nak jumpa....KAK IRA ni haaa....dok dekat jer ngan aku ni...tak jumpa lagi...;)

Apa pun....SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI...MAAF ZAHIR DAN BATIN

No comments:

Cerita Sejak 2008

Award Dari Suharti.....:)

Award Dari Suharti.....:)
TQVM suharti...muuuahhh