Jangan Jadi Follower....Jomla Jadi Kawan IbuSumaiyah..:)

Nombor Anda..:)

03 October 2012

Sedikit Gambaran Zaman Kecil Ibusumaiyah

Assalamualaikum...

Now ni waktu rehat .... haaaaa..boleh lah nak update mana yang boleh....hmmmmm (tarikh nafas dalam-dalam)...

Kita selalu teringatkan zaman kecik2 dulu....ni ada terjumpa gambar menarik perhatian serta mengimbau kenangan zaman kecil di kampung.

....Part paling suka!!! panjat pokok. Nak-nak pokok tu berjuntai melangkau parit tepi rumah...memang aksi camni la yang sampai mak pun hesteria ngan kami 4 orang adik beradik perempuan (3 adik lelaki kecik lagi...3 lagi belum lahir kot)....kenkadang ikut abah pergi ladang getah...main parit juga...;)

..suka sangat cabut punya rumput kecik keliling rumah...kadang simpan dalam buku...kadang letak dalam botol kecik...kadang sepahkan rumah....pastu kena marah ngan mak....ngeeeee


masuk hutan???? mmmm jarang...kalau masuk pun ...abah ada bersama..actually masa dulu2 sekeliling rumah pun memang hutan jer...dan nak darjah 5-6 baru ade penempatan baru keliling rumah, tapi still hutang juga di tepi rumah...sebab!! tepi rumah pun tanah kami jugak masa dulu...heheeheh....



Cukup dulu tuk kali ni naaaa....lain kali cerita lagi....:)

No comments:

Cerita Sejak 2008

Award Dari Suharti.....:)

Award Dari Suharti.....:)
TQVM suharti...muuuahhh