Jangan Jadi Follower....Jomla Jadi Kawan IbuSumaiyah..:)

Nombor Anda..:)

31 December 2012

Mak ndak bizi laaa nnow nii...(org lain pun bz gak kan)

Assalamualaikum...

Hujung tahun datang lagi...Alhamdulillah, masih sempat menghadapi karenah hidup sampai saat ini....time hung tahun ni, kalau di opis, memang tgh sibuk betul. Sibuk sampai rasa nak makan pun kat workstation ja. Tapi, tak pa la...keluar jugak la cari mkn di kedai.Lepas tu buat kerja balik sampai lah petang senja....

Dirumah plak, time ni lah semangat nak menjahit baju sekolah anak berkobar-kobar. Memang masa bizi ni lah adrinelin menjana lain macam sikit. Cergas semacam ja.

Tambahan lagi disabtu dan ahadnyer, kami memang jarang ketinggalan penuhi jemputan kenduri. Haaaa, bulan ni ade banyak kali cuti hari selasa kan? krismas laa, Keputeraan Sultan Selangor la...memang best.

Tahun ni, kenduri sepupu daddy. Ahad lepas. Sekali 2 jumpa sepupu itu. Tiap2 tahun memang g raya umah dia, tapi jarang pulak terjumpa. Hehe, makanya kesempatan ini diambil tuk kenal sanak saudara. Nak-nak pula sebelah daddy. Ramai lagi yang belum kenal ni...;)

Ok la...kena out dulu...tuk beri laluan pada kerja lain plak....

I still lov my blog.....tak de masa nak make up blog lagi...lepas ni lah...:)

No comments:

Cerita Sejak 2008

Award Dari Suharti.....:)

Award Dari Suharti.....:)
TQVM suharti...muuuahhh