Jangan Jadi Follower....Jomla Jadi Kawan IbuSumaiyah..:)

Nombor Anda..:)

12 February 2015

Happy Birthday to Me!!!!

Assalamualaikum...

ayat clishe...' wahhh lamanya tak buka blog'...actually, biasa la tu kan kalau tak buka blog..kenkadang kita kan bizi..bizi ngan kerja..bizi ngan urusan baru....bizi dengan masalah...bizi dengan keseronokan...bizi memacam lah...bila blog itu kita jadikan sebagai perkara kedua ketiga malah kesepuluh...so bersarang lah jadinya blog itu dibuka lalu di update!.....hehehe,...ayat penyedap untuk blogger ibusumaiyah nih....hah!!!!

ape cer? ape cer? 

ceritanya hari ni... kiter ( lupa dah kata nama yang biasa diguna tuk blog ni...seee??? ) ekceli...kita rasa hepi sebab semalam adalah hari lahir kita....huhu...Selamat hari lahir lindaaa....
dengan medium FB yang ada...alhamdulillah....ramai juga yang abadikan ingatan with ucapan hari lahir kat wall kiter....TERIMA KASIH DAUN KELADI..:)


hmmm....time closing account ni mmg cekelat jer la dok teman kita mengunyah.... besday pun alhamdulillah dapat cekelat juga.... lepas settle besday dan closing account...jom p cex darah...!!!


HAPPY BIRTHDAY to me.... may all my golden dreams come true.... :)  muaaahhh

No comments:

Cerita Sejak 2008

Award Dari Suharti.....:)

Award Dari Suharti.....:)
TQVM suharti...muuuahhh