Jangan Jadi Follower....Jomla Jadi Kawan IbuSumaiyah..:)

Nombor Anda..:)

20 April 2015

New JoB

Assalamualaikum....bz eh? A ah kan..mmg bz..if kenkadang tu, tak bz sgt pun tapi takjugak menjenguk blog kesayangan amba ni...betoi ka kesayangan kalau tak jenguk-jenguk?
Aper ceritanya nih? Nak cerita apa sebenarnya ni? Huhuhu...
Ok lah...kita cita hal semalam ja lah kot yer...
Alhamdulillah sekali lagi semalam aku masih diberi tanggungjawab tuk menjadi dayang ( penyampai hadiah) dlm satu majlis bulanan di agency kami. Ikutkan..nak menjadi dayang tu pun ada kretiria ( cam salah eja ja ) nya...hehe..ewah..tu nak ckp aku meet ler tu...  Tgk foto sikit2 na...time event takde pict..sebab takde sapa sudi ambil gambar teman...:(

No comments:

Cerita Sejak 2008

Award Dari Suharti.....:)

Award Dari Suharti.....:)
TQVM suharti...muuuahhh