Jangan Jadi Follower....Jomla Jadi Kawan IbuSumaiyah..:)

Nombor Anda..:)

16 November 2015

Budak Kena Sengat Lebah Di Broga?

Assalamualaikum,

Bukit Broga....mmmm dah lama aku maklumkan pada kak ayu, iaku teringin nak ke Broga. Dia pun iakan ajer macam malas nak layan aku...

Lama gak tunggu masa sesuai nak panjat broga, tapi itulah kaedahnya, bila kita pilih2 masa kononnya nak yg sesuai, mmg satu masa pun tak de yg sesuai.

Ok..ritu kebetulan bersembang dengan kawan sejabatan, dia rajin hiking, kami plan g broga, kumpul beberapa org yg nak start test stamina...hehe

Makin dekat hari nak berbroga, mkn debor lak aku..broga jer punnnn tapi tak leh tido malam dibuatnya. Nak nak pula sehari sebelum g broga ritu ada berita budak kena sengat lak kat broga..waduhh...camner nihhh....

No comments:

Cerita Sejak 2008

Award Dari Suharti.....:)

Award Dari Suharti.....:)
TQVM suharti...muuuahhh