Jangan Jadi Follower....Jomla Jadi Kawan IbuSumaiyah..:)

Ucaplah..:)

Tinggalkan Jejak Bergambar Anda...Ia Amat Dihargai.....:)

nfg

Nombor Anda..:)

02 May 2015

:(

Assalamualaikum..
Hmmm walaupun berkali-kali terkena, aku beringat-ingat. Namun bila ia dilupakan, sekali lagi mesti aku terkena. Akhirnya yang sakit dihati itu, hanyalah aku sahaja!!
Ya Allah, bantu lah aku... Benar benar telah dizalimi mereka. Bantui lah aku untuk Memaafkan mereka apatah lagi berdendam dengan mereka. Kerana, aku mahu menyerahkan segalanya kepada kekuasaan mu. Hati ini benar benar bagai disiat...
Disaat kesusahan akulah yang dicari, namun kegembiraan diraikan tanpa sikit pun mengambilkira diri ku...malah diketepikan sepenuhnya..
Mohon padamu Ya Allah..kuatkan hati ku... Jauhilah aku meminta2 pada manusia...
Bahagiakan lah aku bersama keluarga ku...suami dan anak anak ku... Tolong lah ya allah...

20 April 2015

New JoB

Assalamualaikum....bz eh? A ah kan..mmg bz..if kenkadang tu, tak bz sgt pun tapi takjugak menjenguk blog kesayangan amba ni...betoi ka kesayangan kalau tak jenguk-jenguk?
Aper ceritanya nih? Nak cerita apa sebenarnya ni? Huhuhu...
Ok lah...kita cita hal semalam ja lah kot yer...
Alhamdulillah sekali lagi semalam aku masih diberi tanggungjawab tuk menjadi dayang ( penyampai hadiah) dlm satu majlis bulanan di agency kami. Ikutkan..nak menjadi dayang tu pun ada kretiria ( cam salah eja ja ) nya...hehe..ewah..tu nak ckp aku meet ler tu...  Tgk foto sikit2 na...time event takde pict..sebab takde sapa sudi ambil gambar teman...:(

23 February 2015

More Than Words Can Say

Aku tetap percaya pada hikmah cahaya yang Allah sediakan atas semua cabaran yg disediakan untuk ku lalui ketika ini. Pelihara hati..pelihara diri..pelihara kesabaran..peliharan lah iman... semua ini akan berakhir dengan baik baik aja.... insyaAllah

12 February 2015

Happy Birthday to Me!!!!

Assalamualaikum...

ayat clishe...' wahhh lamanya tak buka blog'...actually, biasa la tu kan kalau tak buka blog..kenkadang kita kan bizi..bizi ngan kerja..bizi ngan urusan baru....bizi dengan masalah...bizi dengan keseronokan...bizi memacam lah...bila blog itu kita jadikan sebagai perkara kedua ketiga malah kesepuluh...so bersarang lah jadinya blog itu dibuka lalu di update!.....hehehe,...ayat penyedap untuk blogger ibusumaiyah nih....hah!!!!

ape cer? ape cer? 

ceritanya hari ni... kiter ( lupa dah kata nama yang biasa diguna tuk blog ni...seee??? ) ekceli...kita rasa hepi sebab semalam adalah hari lahir kita....huhu...Selamat hari lahir lindaaa....
dengan medium FB yang ada...alhamdulillah....ramai juga yang abadikan ingatan with ucapan hari lahir kat wall kiter....TERIMA KASIH DAUN KELADI..:)


hmmm....time closing account ni mmg cekelat jer la dok teman kita mengunyah.... besday pun alhamdulillah dapat cekelat juga.... lepas settle besday dan closing account...jom p cex darah...!!!


HAPPY BIRTHDAY to me.... may all my golden dreams come true.... :)  muaaahhh

05 November 2014

Coming Up Vacation

Assalamualaikum,

hehe...ayat biasa bila lama tak update blog....------>   haiii,,,lama nya tak update blog...rindunya...


ummmppph.... hari ke hari makin bizi...dah la bizi..ditambah lagi dengan kebizian...sedut lagi bizi...langgsung bizi tahap bizi betul... tapi best juga tau bizi ni...sebab tak sedar masa berlalu...
dah setahun membizikan diri akhirnya sampai lah masa tuk stop sekejap waktu bizi.

NAK PERGI MELANCONG...yeayy..

Ikutkan tak lama lagi...dalam 2-3 hari je lagi...so nak tengok persedian kiter tak?...





ok...ini dulu na...
baiiii

25 July 2014

HAPPY BESDAY DADDY..... :)

HARI NI...25HB JULAI 2014... 35 tahun lalu...daddy ler dilahirkan oleh mak mertua kiter....hehehehe


Tahniah mak ..sebab telah melahirkan anak mak..yang sudi jadi suami linda....heheh


Terima kasih banyak-banyak banyak banyak...sebab ...

selalu jadi.....kawan linda...kawan serumah...kawan sebilik...kawan sekatil...kawan sebantal...
SELALU jadi...kawan gaduh...kawan merajuk..kawan yg selalu belikan baju kasut sampai terpaksa tumpang almari Amira dan Qaseh...
SELALU dan sangat selalu menjadi BANKER linda.....hehehhehehhee.....

TQ FOR EVERTHING.....lov u....




14 July 2014

PROGRAM UPIN DAN IPIN...

Assalamualaikum...

Sebelum ramadhan aritu agency ada buat satu event khas untuk anak-anak ahli. Mira n Qaseh opkos ambil bahagian. Anak-anak partner lain pun sama-sama join...meriah satu ball room...

rewang sebelum event






















Derang mmg seronok sangat dapat jumpa upin ipin....lebih-lebih lagi dapat suntikan motivasi dari Achik Sal

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cerita Sejak 2008

Cerita Di Email Pun Boleh..:)

Award Dari Suharti.....:)

Award Dari Suharti.....:)
TQVM suharti...muuuahhh

Footer