Jangan Jadi Follower....Jomla Jadi Kawan IbuSumaiyah..:)

Ucaplah..:)

Tinggalkan Jejak Bergambar Anda...Ia Amat Dihargai.....:)

nfg

Nombor Anda..:)

05 November 2014

Coming Up Vacation

Assalamualaikum,

hehe...ayat biasa bila lama tak update blog....------>   haiii,,,lama nya tak update blog...rindunya...


ummmppph.... hari ke hari makin bizi...dah la bizi..ditambah lagi dengan kebizian...sedut lagi bizi...langgsung bizi tahap bizi betul... tapi best juga tau bizi ni...sebab tak sedar masa berlalu...
dah setahun membizikan diri akhirnya sampai lah masa tuk stop sekejap waktu bizi.

NAK PERGI MELANCONG...yeayy..

Ikutkan tak lama lagi...dalam 2-3 hari je lagi...so nak tengok persedian kiter tak?...





ok...ini dulu na...
baiiii

25 July 2014

HAPPY BESDAY DADDY..... :)

HARI NI...25HB JULAI 2014... 35 tahun lalu...daddy ler dilahirkan oleh mak mertua kiter....hehehehe


Tahniah mak ..sebab telah melahirkan anak mak..yang sudi jadi suami linda....heheh


Terima kasih banyak-banyak banyak banyak...sebab ...

selalu jadi.....kawan linda...kawan serumah...kawan sebilik...kawan sekatil...kawan sebantal...
SELALU jadi...kawan gaduh...kawan merajuk..kawan yg selalu belikan baju kasut sampai terpaksa tumpang almari Amira dan Qaseh...
SELALU dan sangat selalu menjadi BANKER linda.....hehehhehehhee.....

TQ FOR EVERTHING.....lov u....




14 July 2014

PROGRAM UPIN DAN IPIN...

Assalamualaikum...

Sebelum ramadhan aritu agency ada buat satu event khas untuk anak-anak ahli. Mira n Qaseh opkos ambil bahagian. Anak-anak partner lain pun sama-sama join...meriah satu ball room...

rewang sebelum event






















Derang mmg seronok sangat dapat jumpa upin ipin....lebih-lebih lagi dapat suntikan motivasi dari Achik Sal

04 July 2014

INSENTIF PERLANCONGAN KE BEIJING 29 Mei - 3 Jun 2014

Assalamualaikum...


huwaaaaaaaa manyak lama tidak berblog arrrrrr..... manyak bagus itu linda arrrr..... sebab manyak lama talak berbelog...pergi menuntut sampai ke CHINA maaaaaa.....

hmmm....baguih lah sangatttt!!!...

ekceli...mmm aku pun tak tahu la pasai apa yang boleh dok tinggai tak update plak blog kesayangan haku ni...nak kata bizi...opkos laa..nak kata tak bizi...tidak lah jugak...

Tapi..mungkin kalau tengokkan entri ni, kengkawan boleh tahu kot nape si ibusumaiyah ni bizi lama tak update blog...:)

Gini lah citer nya...







17 April 2014

BELAJAR SHARING-SHARING / VIRALKAN ENTRY BLOG

Assalamualaikum,

Seronok belajar petang ni...selama ni dok mikir juga cara nak viralkan secara auto....meh test


10 April 2014

LAMA SANGAT TAK UPDATE






Assalamualaikum...


Lama tak update...penyakit biasa blogger...hehhe...


tak de idea pun tak update...
bizi pun tak update blog...
ada idea pun tak update gak...
kadang ada idea banyak sangat pun tak terupdate - update....


cam dah setahun gak la kan?...


InsyaAllah lepas ni kita update selalu.... :)


dadidu...



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Puan Blog..:)

My Photo
Setia Alam, Shah Alam, Selangor, Malaysia
' PENGALAMAN ADALAH GURU YANG PALING BAIK DIDUNIA '..Bercerita juga mewujudkan PENGALAMAN...:)

Cerita Sejak 2008

Cerita Di Email Pun Boleh..:)

Award Dari Suharti.....:)

Award Dari Suharti.....:)
TQVM suharti...muuuahhh

Footer